Center of the Universe på Café Ska

For å veie opp for en -- etter enkeltes mening -- noe "skabbete" historie hva angår musikksmak, forsøker jeg herved å smiske meg til litt anerkjennelse ved å videreformidle invitasjonen til en konsert jeg gjerne skulle vært på:

Kallionia og Center of the Universe live!

På CAfe SKA fredag 23 april! Inngang kr 50,-

Vi er stolte over å presentere Matti Kallioinen og Kallionia fra sverige\finland. Dette blir en kveld fylt til randen av letter hysterisk elektronisk musikk! Før kallioinia spiller Center of the Universe i utvidet format med medhjelpere fra MAgnus Moriarty(tm) og Metronomicons vikarbyrå! På grunn av internt lok på ska blir det dessverre IKKE Tore Jazztobakk bak platespillerene, Men rudeboys(som vi har hørt har en dub\reggea-profil, noe som heller ikke er så dumt) Møt opp og ta med godt humør!!!

Når kommer dere til Leikanger?


Ny anerkjennelse for Tim Berners-Lee

"The Finnish Technology Award Foundation", som ble opprettet i 2002, har valgt å dele ut den den aller første Millennium Technology Prize til tidligere omtalte Sir Timothy John Berners-Lee (TBL). Han får prisen for å ha funnet opp World Wide Web. Intet mindre.

TBL får, såvidt jeg skjønner, prisen i kategorien Communications and Information, og med følgende begrunnelse:

The honor, which is accompanied by one million euros, is bestowed by the Finnish Technology Award Foundation as an international acknowledgement of outstanding technological innovation that directly promotes people's quality of life, is based on humane values, and encourages sustainable economic development.

Jeg overrasker neppe noen når jeg slutter meg til å rekken av gratulanter. Når jeg tenker på det synes jeg jaggu jeg burde gi uttrykk for en ordentlig takk også. (If you come by this page before the automagic web-page translation features work well with Norwegian, Tim, I have prepared a brief summary in english of the last sentence: Thank you!)

Prisutdelerene bør etter min mening gratuleres for et godt valg, men det hadde vært et ekstra pluss om de tok prisvinneren på alvor og sørget for at nettsidene de har laget faktisk respekterte de standardene og prinsippene TBL har kjempet for i over ti år ...

(I et forsøk på å begrense skadene på glasshuset jeg nettopp pepret innenfra, ror jeg meg vekk ved å vise til at jeg ikke har helt kontroll over publiseringsverktøyet jeg bruker ... Men resultatet av forsøket på å validere denne siden er heller ikke så ille galt ...)


Kalle Moenes kronikker i Dagens Næringsliv

artikkelsiden til det tidligere omtalte Radikalt økonominettverk kom jeg over siden der økonomiprofessor Kalle Moene har lagt ut innleggene han har skrevet i norske aviser. Moene har vært, og er fortsatt, blant de fem som veksler på å sikre Dagens Næringslivs lørdagsutgave en høyst lesverdig tredjeside. Skjønt, en eventuell lesverdighetsgaranti begrenses til kun å gjelde Moenes innlegg.

Jeg har ikke lest alle på nytt, men såvidt jeg husker var "Prinsessen og halve kongeriket" den første jeg klippet ut. Så selv om jeg anbefaler alle, kan jeg jo dobbeltanbefale den.


hits