"Finding Nemo"

Jeg har ikke hatt de helt store forventningene til det siste tiårets mange animasjonsfilmer, og har derfor rett og slett latt være å se dem. Men igår så jeg en. "Finding Nemo" er herved grundig anbefalt! Det er fascinerende hvor uttrykksfulle de får disse digitale skuespillerne til å være -- og det undersjøiske landskapet er rett og slett vakkert! Dessuten er filmen full av resultat av det som må være fantasi på grensen til galskap. Uten å avsløre for mye tror jeg jeg kan nevne at vi for eksempel får møte en selvhjelpsgruppe basert på Anonyme alkoholikeres tolv trinn. Og selv om det riktignok er en form for parodi på et AA-møte, tror jeg det fungerer mer som opplysning enn harselas. Jeg håper ihvertfall det.

Kinoturen gav også en anledning til å teste kinosalen i Sogndal for første gang. Og også det fristet til gjentagelse.

At parkeringshuset jeg satte bilen i, stengte mens jeg var opptatt med undervannseventyret, tror jeg til gjengjeld jeg skal la være å nevne. I tillegg skal jeg la være å gjøre samme feilen igjen.


Kommentarer:
Postet av: Kjetil

Det man også bør unnlate å nevne er at pga. "Finding Nemo" ble korallfisk så populært at de er i fare for utryddelse på den amerikanske kysten....Vi får håpe på en oppfølger "Free Nemo"? Hvor amerikanske barn kan slippe ut fisken de gråt seg til etter å ha sett "Finding Nemo" - filmselskapet tar vel på seg rollen med å tilvenne fiskene til det frie liv igjen, fiskene blir flydd til Island for opptrening, tar seg en tur til en fjord i Norge - og der bor jo du :)

28.01.2004 @ 12:25
URL: http://kjetil.weblogg.no
Postet av: Steinar

Ifølge en kamerat av meg er AA-parodien så grundig laget, fordi tekstforfatteren hadde førstehåndserfaring med "fellesskapet". Men kan hende var det ikke tilstrekkelig, for det skal visstnok ha vært alkohol som tok livet av ham ... (Men dette er så lite førstehåndskildebasert at jeg lurer på å la være å skrive det. Bare så forbasket at jeg har glemt hvor jeg la rettetasten!)

04.02.2004 @ 17:03
URL: http://steinars.weblogg.no
Postet av: "Kameraten"

Bare en liten analogi og kommentar til "tilstrekkeligheten" til Felleskapet og De foreslåtte 12 trinn for Tilfriskning........Når jeg bruker en kokebok for å lage en matrett, så er det meg det er noe feil med, eller det er jeg som gjør feil, dersom retten ikke blir slik oppskriften beskrev. Oppskriften er derimot god nok, og jeg hadde en tro på at den ville virke.Slik er det også med de nevnte Tolv trinn, de virker hvis jeg er villig til å gjøre hva som helst, og har et ærlig ønske om å få det til.Tekstforfatteren døde av den mest utbredte av alle sykdommer, men paradoksalt nok helt ukjente sykdommen, "Benektelse".

17.02.2004 @ 00:17

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits