Tirsdagskaffeseminar på IRI

Programmet for vårens Tirsdagskaffeseminar (TKS) ved Institutt for rettsinformatikk er i ferd med å bli komplett, og her er det mye som frister meg, og antagelig mange flere. Her er et knippe av høydepunktene:

  • EF-domstolens avgjørelse i Lindqvist-saken; personverndirektivets anvendelse på publisering av personopplysninger på websider, ved Lee Bygrave
  • DVD-Jon saken; straffeansvar for brudd på kopibeskyttelse, ved Halvor Manshaus (forsvarer for Jon Lech Johansen)
  • Phonofile-saken; erstatningsansvar ved linking til fildelingsprogrammer, ved Arne Ringnes (representerte saksøkte i Oslo Tingrett)

Fra nettsiden:

Institutt for Rettsinformatikk har siden høsten 1973 hatt gleden av å kunne invitere til Tirsdagskaffeseminarer (TKS). Dette er en seminarrekke som har til hensikt å belyse forskjellige emner innen juss og edb. Seminarene er av uformell karakter; et sted du kan komme og spise matpakken mens noen foredrar om et spesielt emne. Kaffe og te vil blir servert. Seminarene er åpne for alle, velkommen!

Det sies at det ikke er noe særlig som heter frie lunsjer og sånn, men de som sier de har neppe hørt om Tirsdagskaffeseminarene. Selv lar jeg meg mest friste av en presentasjon av "Legal XML" -- en standard til bruk for kategorisering av juridisk informasjon (vel, sett igang, kall meg nerd!). Bare så synd jeg har flyttet til Leikanger ....


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits