Kun det beste ...

Avisen Dagens Næringsliv har lenge eksperimentert med forskjellige tjenester på nettsidene sine. De var, såvidt jeg vet, blant de første til å tilby full PDF-utgave av avisen. (Men så har de til gjengjeld vært en av få aviser som har latt være å publisere alt papirstoffet på nettutgaven, i likhet med blant annet Klassekampen. Tidligere Klassekampen-redaktør Jon Michelet hadde nok et poeng når han fryktet at en fullstendig -- og gratis -- nettversjon, kunne bli en farlig konkurrent til papirutgaven.)

Men, tilbake til DN: I høst hadde avisen en serie intervjuer der de ba personer som ellers er ofte å se i spaltene, om å velge ut "tidenes album". I tillegg til å utarbeide selve listene, benyttet de fleste anledningen til å diskutere i hvilken grad det faktisk var mulig å lage slike lister. Okke som, en liste er det blitt, og etter en avstemming finnes det nå en liste over de 100 beste låtene fra tidenes beste album. Ikke så originalt kanskje, men disse låtene sendes kontinuerlig på DN radio. (NB! Selve radiovinduet er et såkalt "sprett-opp"-vindu, og krever at eventuell "sprett-opp-bøddel" i nettleseren er deaktivert. Det kan kanskje uansett virke som det tryggeste -- enten man velger norsk eller engelsk språkdrakt -- en drapsmann som spretter ut eller popper frem, er det vel bare de færreste som har hjerte til å omgås?)

Et bilde av hva du kan vente å høre på denne kanalen, gir dette utdraget av listen over de 100 beste albumene:
  • Pink Floyd: DARK SIDE OF THE MOON
  • The Clash: LONDON CALLING
  • The Beatles: REVOLVER
  • Nirvana: NEVERMIND
  • Bruce Springsteen: BORN TO RUN
  • Radiohead: OK COMPUTER
  • REM: AUTOMATIC FOR THE PEOPLE
  • The Beatles: ABBEY ROAD
  • Pink Floyd: THE WALL
  • Neil Young: HARVEST

Man kan selvsagt diskutere om listen ikke først og fremst viser hvilken generasjon dagens næringslivsledere tilhører, mer enn hva som faktisk er de beste albumene. Jeg noterer meg ihvertfall at brekkrytmepop'en glimrer med sitt fravær ...


Kommentarer:
Postet av: diet pills

Please visit some relevant pages dedicated to phentermine phentermine http://www.firstfriends.us/phentermine.html ...

Postet av: tret

http://rolex-molex.com

07.12.2006 @ 22:10
URL: http://rolex-molex.com
Postet av: asd

http://gooooooooogler.der

08.12.2006 @ 00:30
URL: http://gooooooooogler.de
Postet av: asd

jkjgtjhgtrjjrhgjhtrj%2Band%2Bmore%2Binfo%250D%250AD

02.01.2007 @ 13:38

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits